Een RENATE-beanie bestellen hoe gaat dat?
Volg eenvoudig de stappen van de beanie designer. Ik stuur je vervolgens een bevestiging van je bestelling met het totaalbedrag en hoe je dit gemakkelijk kunt overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven op mijn rekening ga ik voor je aan de slag. Binnen twee weken loop jij met je eigen ontwerp rond. Mocht het in verband met drukte wat langer duren, breng ik je hier spoedig van op de hoogte.

Beanies uit de collectie kunnen worden toegevoegd aan de winkelwagen. Ook hiervan ontvangt u van mij naast de automatische bevestiging een persoonlijke bevestiging met daarin het totaalbedrag en hoe je dit gemakkelijk kunt overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven op mijn rekening zal de beanie direct worden verstuurd.

ALGEMENE INFORMATIE, HET METEN VAN DE HOOFDOMVANG EN DE WASINSTRUCTIES

Het meten van de hoofdomvang
Leg de centimeter rondom je hoofd. Vlak boven je oren en je wenkbrauwen. Dit is het breedste gedeelte van je hoofd.
Beanie en haarband maten:
Small 52-55 cm
Medium 56-58 cm
Large 59-60 cm
Extra large 61-63 cm

Kids 12 mnd – 1,5 jr. 47 cm *
Kids 1,5 jr. – 3 jr. 50 cm *
Kids 4 jr. – ouder 53 cm *

* LET OP: Het door jouw ontworpen patroon kan afwijken van het origineel vanwege een kleinere hoofdomvang van de kids. Dit betekent dat er gemiddeld 1 á 2 rijen minder gehaakt zullen worden.

Mijn RENATE-beanie past niet
Kan ik mijn zelf ontworpen beanie retourneren als deze niet blijkt te passen? Nee helaas, deze custom made beanie wordt speciaal voor jou gemaakt, het is daarom niet mogelijk deze te retourneren.
Natuurlijk kan ik wel kijken of we je beanie groter of kleiner kunnen maken als deze niet blijkt te passen. De retourkosten zijn voor jezelf en ik vraag een kleine bijdrage voor het vermaken. Stuur je vraag naar info@renate-beanies.nl en we zullen de mogelijkheden bespreken.
Zorg er in ieder geval voor dat je bij de bestelling je hoofdmaat op meet om dit probleem te voorkomen.

Een andere kleur, een kleur samenstelling of liever een borduursel
Het kan zijn dat de kleur die je graag wilt hebben niet in het kleurenpallet van de beanie designer voorkomt. Is dit het geval stuur mij dan een e-mail, eventueel met afbeelding. Ik ga kijken wat ik voor je kan regelen.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden tot gemêleerde rijen of een keurrijke pompom. Rijen kunnen bestaan uit maximaal 3 verschillende kleuren. Voor de pompom is dat onbeperkt.
Helaas beschikt de beanie designer niet over de mogelijkheid van weergeven, van gemêleerde rijen of een meerkleurige pompom. Noteer deze rijen en kleurcombinaties in het opmerkingen veld op de checkout pagina.

Liever een borduursel op de muts? Dit is mogelijk vanaf €4,50 (afhankelijk van opdruk, de grootte en/of hoeveelheid afbeeldingen en kleur) Laat het me weten via info@renate-beanies.nl

Wasinstructie
In het algemeen ben ik geen voorstander van het wassen van de beanie. De structuur van het garen of de wol zal wijzigen. Leg daarom je beanie regelmatig ’s nachts buiten, zodat deze kan luchten. Kies je liever voor de handwas, gebruik dan lauw warm water (ongeveer 30 graden celcius) en doe de beanie voorzichtig wassen. Niet wringen of wrijven. Laat de beanie vervolgens liggend drogen. Doe de beanie niet in de wasmachine of droger. (100% Acryl)

handwas-groendrogen-groen