Renate beanies groepsbestelling
Bestel je 7 beanies of meer dan bied ik groepskortingen aan. Misschien willen jouw vrienden ook wel zo’n stoere beanie of is je familie ook erg enthousiast. Ga je met een groep of vereniging op wintersport en willen jullie eenheid creëren, lees dan gauw verder hoe te werk te gaan…. en de korting, die is mooi meegenomen!

Hoe plaats ik een groepsbestelling?
Volg eenvoudig de stappen van de beanie designer. Ontwerp de beanie(s) en plaats deze in de winkelmand. Dit mogen dezelfde zijn, maar ook verschillende. Tevens is het mogelijk beanies uit de collectie toe te voegen. Geef bij de groepsbestelling een duidelijke maatvoering weer in het opmerkingenveld. Rond vervolgens je bestelling af. Ik stuur je een persoonlijke bevestiging van je bestelling met het totaalbedrag inclusief de korting en hoe je dit gemakkelijk kunt overmaken. Zodra het bedrag is bijgeschreven op mijn rekening ga ik voor je aan de slag.

Levertijd
Na ontvangst van het totaalbedrag ga ik voor je aan de slag. De doorlooptijd, afhankelijk van de grote van de bestelling en de periode in het seizoen, kan variëren van 3-6 weken. Mocht het in verband met drukte wat langer duren, breng ik je hier spoedig van op de hoogte.

Korting
Vanaf   7 stuks = 5% korting
Vanaf 15 stuks = 10% korting
20 stuks = 15% korting

Groepsbestellingen van meer dan 20 stuks neem ik niet aan. De beanies zijn 100% handwerk. Dit is besloten om kwalitatief en met plezier goed werk te kunnen blijven leveren en de levertijd te kunnen beperken. Heb je vragen hierover neem dan gerust contact met mij op via info@renate-beanies.nl

GROEPSBESTELLING, LEVERTIJD EN DE KORTING

img_0416schermafbeelding-2016-10-03-om-18-02-14img_3067

Vriendengroep                                         SkiExperience                                             Opleiders NskiV